« Січень 2021 » | ||||||
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Ось уже 14 років наш коледж готує спеціалістів сфери ресторанного господарства-техніків-технологів.Студенти отримують глибокі знання у вивченні різних дисциплін згідно навчального плану.Ці знання надають досвідчені педагоги на лекціях,практичних,лабораторних та семінарських заннятях.
Вони стараються у кожному студентові виявити індивідуальність,допомогти йому проявити талант та майстерність.Студенти з превелики задоволенням пізнають таємниці науки кулінарії.У приготуванні страв вони привносять свої ідеї,нові поєднання різних продуктів.Продукти наче оживають в їхніх руках:швидкість рухів,неймовірна техніка нарізання,гра кольорів,гама ароматів……..Так гарно!Очей не відвести!А як смачно!
В коледжі працюють гуртки «Сервіс клас»,»Кулінар естет-студія», «Технолог»,де студенти мають змогу розширити свій світогляд,набути нові вміння та навички.Силами студентів проводяться тематичні заходи: «Грунтація спеціальності», «Шоу кулінарів», «Пуд солі», «Щасливий випадок".
Випускники нашої спеціальності працюють керівниками ЗРГ, техніками-технологами, зав.виробництвом, адміністраторами ЗРГ.В своїй роботі демонструють своє мистецтво,багатство вікових традицій українського хліборобства,покликання,талант