Білгород-Дністровський економіко-правовий коледж
Підписатися на новини
 
Меню сайта
Наше опитування
За якою спеціальністю Ви бажаєте навчатись?
Всього відповідей: 39380
Календарь
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика
Посилання на ін. сайти
Головна » 2018 » Травень » 11 » У групі ВХП-301 було проведено відкрите лабораторне заняття з теми «Приготування і відпускання страв та кулінарних виробів з борошна»
09:44
У групі ВХП-301 було проведено відкрите лабораторне заняття з теми «Приготування і відпускання страв та кулінарних виробів з борошна»

     Різноманітні способи приготування, неперевершені,  оригінальні смаки страв, кулінарних виробів, при виготовленні яких – обов’язкова  імпровізація, суміш  багатьох  кулінарних традицій, діловий,  професійний підхід…. З усім цим   і не тільки  знайомляться студенти спеціальності за період навчання у коледжі.

Переглядів: 15 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати сайт до закладок
 
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
ВНЗ з якими ми співпрацюємо
Держава
Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
Міністерство освіти і науки,молоді та спорту
Ми в контакті
Ми в контакті