Білгород-Дністровський економіко-правовий коледж
Підписатися на новини
 
Меню сайта
Наше опитування
За якою спеціальністю Ви бажаєте навчатись?
Всього відповідей: 39213
Календарь
Статистика
Посилання на ін. сайти
Головна » Статті » Структура » Виробництво харчової продукції

Спеціальність «Виробництво харчової продукції»
Молодший спеціаліст кваліфікації "Технік-технолог" готується для роботи на підприємствах ресторанного господарства України з різними формами власності.
 Майбутні техніки – технологи, завідувачі виробництвом, адміністратори, метрдотелі отримують глибоку підготовку з технологій приготування їжі, організації виробництва та обслуговування, основ підприємницької діяльності, бухгалтерського обліку, хімії. 
Це дає змогу випускниками відділення забезпечувати виробничо-господарську діяльність підприємств харчування, організовувати обслуговування різних контингентів, керувати трудовим колективом, розроблювати та впроваджувати технологічні процеси, рецептури нових фірмових страв.


Категорія: Виробництво харчової продукції | Додав: Pavel (30.10.2009)
Переглядів: 384 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати сайт до закладок
 
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
ВНЗ з якими ми співпрацюємо
Держава
Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
Міністерство освіти і науки,молоді та спорту
Ми в контакті
Ми в контакті