Меню сайта
Наше опитування
Календарь
Статистика
Посилання на ін. сайти
Спеціальність «Виробництво харчової продукції»
Молодший спеціаліст кваліфікації "Технік-технолог" готується для роботи на підприємствах ресторанного господарства України з різними формами власності. Майбутні техніки – технологи, завідувачі виробництвом, адміністратори, метрдотелі отримують глибоку підготовку з технологій приготування їжі, організації виробництва та обслуговування, основ підприємницької діяльності, бухгалтерського обліку, хімії. Це дає змогу випускниками відділення забезпечувати виробничо-господарську діяльність підприємств харчування, організовувати обслуговування різних контингентів, керувати трудовим колективом, розроблювати та впроваджувати технологічні процеси, рецептури нових фірмових страв.
|
Категорія: Виробництво харчової продукції | Додав: Pavel (30.10.2009)
|
Переглядів: 560
| Рейтинг: 0.0/0 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[
Реєстрація |
Вхід ]
Вхід на сайт
ВНЗ з якими ми співпрацюємо
Держава
Ми в контакті