Новий голова студентської ради

У Білгород-Дністровському економіко-правовому фаховому коледжі Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» обрали нового голову студентської ради. У перегонах за право обійняти цю посаду взяли участь 5 кандидатів: ЖУКОВ Павло, КРАВЧЕНКО Анатолій, КРАВЧЕНКО Ольга, ТРОФІМЧУК Олександра, ЧАЇРСЬКА Вікторія.

Вибори проходили у онлайн-форматі. З великим відривом перемогу здобув КРАВЧЕНКО Анатолій (50% голосів), студент третього курсу, здобувач освіти за  спеціальністю Право. План дій на посаді голови студентського самоврядування Анатолій опублікував на сторінці коледжу у соцмережі.

Діяльність нового голови та його команди буде спрямована на формування нового підходу до співпраці з адміністрацією коледжу, відстоювання прав та інтересів студентів, вирішення питання їх навчання і побуту,  призначення кооперативної стипендії, організації дозвілля тощо.

Також у програмі юнака: студентська рада – опора для всіх студентів. Анатолій має на меті спрямувати діяльність студради на реалізацію основних принципів: колегіальність, відкритість, рівність прав студентів на участь у студентському самоврядування, академічна доброчесність як з боку студентів, так і з боку викладачів.

Новий голова ради студентів відзначив, що спорт у ньому виховав наполегливість і цілеспрямованість, адже він – член збірної коледжу з футболу, тому докладатиме немало зусиль на розвиток спортивного життя.

Важливим завданням Анатолій вважає також підтримку високої інформованості серед студентів, покращення мережі Інтернет на території коледжу, встановлення додаткових точок Wi-Fi-доступу.

Під час передвиборчих онлайн-дебатів до Анатолія було чимало запитань з приводу реалізації його задумів. Зокрема, чи буде він співпрацювати зі своїми опонентами, з чого розпочне свою роботу, як буде підтримувати приватні ініціативи та інші. Відразу після проголошення результатів юнак запропонував стати його заступницею КРАВЧЕНКО Ользі (тезко Анатолія), яка здобула друге місце у виборах; наголосив, що працюватиме студрада і над тим, щоб кошти та майно, які надаються коледжем, спрямовувати на виконання поставлених завдань.

Відразу після проголошення результатів виборів Анатолія  привітала й директорка коледжу Ганна БОЙКО: «Бажаю нам плідної співпраці на рівні студент – студрада – викладач – адміністрація. Хай щастить у всіх позитивних починаннях!».

Маємо надію, що наступні роки з новим головою студради коледжу КРАВЧЕНКО Анатолієм будуть яскравими і насиченими.

  Наталя АДИРОВА,

педагог-організатор

Анатолій КРАВЧЕНКО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>