Харчові технології

ООП

Назва дисципліни
Код курсуВикладачКонтакти
Історія Україниg4wlh7vШИПУНОВА Ірина
Основи філософських знаньhttps://classroom.google.com/c/NDExMzQzMDk2MjEw?hl=ru&cjc=5vxxnba 
5vxxnba
БАДАЛОВА Аіда
Соціологіяhttps://classroom.google.com/c/NDAyOTMxNjgwNDY2?cjc=bhj3i3vМОНАСТИРСЬКА Лариса
КультурологіяaxworaaБОЙКО Ганна
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)lha6cd3ВЕДУТА Олександра
Неорганічна хіміяqieugekМІУС Наталя
Органічна хімія
Фізична і колоїдна хімія
Аналітична хіміяnusvpcyМІУС Наталя
Біохімія
Основи екологіїhjjwgx
Безпека життєдіяльностіgohd3e3
Процеси і апарати харчових виробництв4arbg4j
Технічне кресленняfq3mde3
Комп’ютерна технікаhttps://classroom.google.com/c/Mzk2NDc0MzA1MzQy?hl=ru&cjc=krpddwu
krpddwu
БАДАЛОВА Аіда
Основи електротехнікиpzqqucx
Технологія виробництва кулінарної продукціїLjmlrnc — ІІ курс

b4cqa2g — ІІІ курс
КРУТЬКО Галина
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
Організація обслуговування та сервіс в закладах ресторанного господарства
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції
Товарознавство харчових продуктівqd4dkv2
Устаткування закладів ресторанного господарства
Основи коопераціїhttps://classroom.google.com/c/Mzk3Njc2NTQxNTA0?cjc=nkkfaxtМОНАСТИРСЬКА Лариса
Естетика у закладах ресторанного господарства
Предмет спецпідготовки2qo7on4КРУТЬКО Галина
Особливості ресторанного та зарубіжного сервісуbjwafq2КРУТЬКО Галина
Психологія та етика ділових відносин
Основи менеджментуhttps://classroom.google.com/c/NDAyOTIwOTQxMTM3?cjc=q2avv2aМОНАСТИРСЬКА Лариса
Економічна теоріяhttps://classroom.google.com/c/Mzk3OTk1NDMwNTU5?cjc=jxrnunpМОНАСТИРСЬКА Лариса
Основи правознавстваesgrvk5
Українська  (за професійним спрямуванням)miysgldБОЙКО Ганна
Мікробіологія та фізіологія
Основи охорони праціcpjpdxf
Економіка підприємств різних типівbn7m3dt
Основи коопераціїhttps://classroom.google.com/c/Mzk3Njc2NTQxNTA0?cjc=nkkfaxtМОНАСТИРСЬКА Лариса
Спеціальне малювання та декоративна пластика
Бухгалтерський облікpvydbqrБАЧИН Юрій
Гігієна і санітаріяhfbrdhh