Харчові технології НП_181-ХТ-9-кл.-2 НП_181-ХТ-11-кл_ НП-ЗАОЧНЕ-181-ХТ-2023 Назва дисципліни Код курсуВикладачКонтактиУкраїнська мова (І курс)ХТ/ПТБД-101https://classroom.google.com/c/Mzk2ODU5NjMwMDA1?hl=ru&cjc=3czhyjy 3czhyjyЮРЕСКУЛ ТаїсаУкраїнська мова (ІІ курс)ХТ-ПТБД-201https://classroom.google.com/c/Mzk2ODcwMDUxNTQ4?hl=ru&cjc=didlyxm didlyxmЮРЕСКУЛ ТаїсаУкраїнська література (І курс)ХТ/ПТБД-101https://classroom.google.com/c/Mzk2ODY4MDUzNzEw?hl=ru&cjc=c3deeajc3deeaj ЮРЕСКУЛ ТаїсаУкраїнська література (ІІ курс)ХТ-ПТБД-201https://classroom.google.com/c/Mzk2ODcwNzU5Nzgw?hl=ru&cjc=5v6r2qe 5v6r2qeЮРЕСКУЛ ТаїсаЗарубіжна література (І курс)https://classroom.google.com/c/Mzg5NTM4NzQyNzIy?cjc=nykwkkvnykwkkvБОЙКО ГаннаІноземна мова (І курс)ХТ/ПТБД-101https://classroom.google.com/c/Mzk2OTM2NTAwNTA0?cjc=g2uprwxg2uprwxВЕДУТА ОлександраІноземна мова ІІ курс ХТ-201https://classroom.google.com/c/MjI2Njc0MDIyMDUx?cjc=c7fm7q6c7fm7q6ВЕДУТА ОлександраІноземна мова(за професійним спрямуванням) ІІ курсХТ-301https://classroom.google.com/c/Mzk2OTM2NTAwODgz?cjc=52zq2vg52zq2vgВЕДУТА ОлександраІсторія: Україна і світХТ/ПТБД-101https://classroom.google.com/c/NTI3MjQzMDU1NzQ2?cjc=peuby77peuby77ШИПУНОВА ІринаІсторія та культура УкраїниХТ/ПТБД-201https://classroom.google.com/c/Mzk2OTkxNDQ4Nzcw?cjc=5qo5yhp 5qo5yhp ШИПУНОВА ІринаМатематика (алгебра і початки аналізу та геометрія)ПР-101ООП-101ХТ/ПТБД-101https://classroom.google.com/c/NTQ1ODYzNzc1NzUz?hl=ru&cjc=t47crrkt47crrkЛУПАШКО НаталіяМатематика (алгебра і початки аналізу та геометрія)ПТБД-201ПР-201ХТ-201https://classroom.google.com/c/NDg5Mzc0MzcwNTQx?hl=ru&cjc=w3iuljyw3iuljyЛУПАШКО НаталіяПриродничі науки БІОЛОГІЯ https://classroom.google.com/c/MzIwNzE5Mzg3MTgx i6pfufkМІУС НаталяПриродничі науки ФІЗИКА, АСТРАНОМІЯhttps://classroom.google.com/c/NTQ0NjMxNTkxNTY3?cjc=gb3zw7h gb3zw7hПриродничі науки ХІМІЯhttps://classroom.google.com/c/NDU0ODI4NjQzNzk0?cjc=7yog4ur 7yog4urМІУС НаталяФізична культура(І курс)https://classroom.google.com/c/NTQ0OTc5MjU3Njk2?hl=ru&cjc=iw3yh7biw3yh7bШЕВЦОВ АнтонФізичне виховання (ІІ курс)https://classroom.google.com/c/NTQ1NTgzNjQ4OTA1?cjc=cuw6demcuw6demБЕСПАЛИЙ ЮрійФізичне виховання (ІІІ курс)https://classroom.google.com/c/NTQ0OTg1MTk3ODgx?hl=ru&cjc=hgc6o2ehgc6o2eШЕВЦОВ АнтонЗахист УкраїниХТ/ПТБД — 101https://classroom.google.com/c/NTQ1NTkwNDM1ODQx?cjc=4bl7fwk4bl7fwkБЕСПАЛИЙ ЮрійОснови правознавстваhttps://classroom.google.com/c/NTQ3MTAyNjQ4OTU4?cjc=oedme7u oedme7uЕкономічна теоріяhttps://classroom.google.com/c/Mzk3OTk1NDMwNTU5?cjc=jxrnunpjxrnunpОснови коопераціїhttps://classroom.google.com/c/Mzk3Njc2NTQxNTA0?cjc=nkkfaxtХарчова хіміяМікробіологія та фізіологіяГігієна і санітаріяhttps://classroom.google.com/c/NDU0ODI1MDEwODQ2?hl=ru&cjc=hfbrdhh hfbrdhh Технологія виробництва кулінарної продукціїХТ-201https://classroom.google.com/c/Mzk2ODU1NDE5ODk3?hl=ru&cjc=ljmlrncljmlrncТехнологія виробництва кулінарної продукціїХТ-301https://classroom.google.com/c/Mzk2ODYzODI3MDkw?hl=ru&cjc=b4cqa2g b4cqa2g Організація виробництва в закладах ресторанного господарстваХТ-201ХТ-301https://classroom.google.com/c/Mzk2ODY1NDkyNDc2?hl=ru&cjc=msnpil5msnpil5Інформатика (І курс)https://classroom.google.com/c/MzkwNTA2NDUxMjg0?cjc=fzrqrutfzrqrutАДИРОВА НаталяІнформатика і комп’ютерна техніка (ІІ курс)https://classroom.google.com/c/Mzk2NDc0MzA1MzQy?hl=ru&cjc=krpddwukrpddwuБАДАЛОВА АідаМистецтво ХТ/ПТБД-101https://classroom.google.com/c/Mzk2ODY5OTAxOTg5?hl=ru&cjc=zl7ezja zI7ezjaЮРЕСКУЛ ТаїсаМистецтво ПР/ООП-101https://classroom.google.com/c/Mzk2ODY4MDUzOTE1?hl=ru&cjc=c6qqwpx c6qqwpxЮРЕСКУЛ ТаїсаОснови філософських знаньhttps://classroom.google.com/c/NDExMzQzMDk2MjEw?hl=ru&cjc=5vxxnba 5vxxnbaБАДАЛОВА Аіда+380964924243(Viber) т.д. Українська мова (за професійним спрямуванням)https://classroom.google.com/c/MzIwNjEwMzEyOTA1?cjc=miysgldmiysgldБОЙКО ГаннаВища і прикладна математикаЕкологія, безпека життєдіяльності таохорона праціhttps://classroom.google.com/c/Mzk3MDk2MjYxNjkz?hl=ru&cjc=gohd3e3gohd3e3Соціологіяhttps://classroom.google.com/c/NDAyOTMxNjgwNDY2?cjc=bhj3i3vХарчова хіміяhttps://classroom.google.com/c/NTQ0NzI2MzA5NjE3?cjc=a3r2rsi a3r2rsiБіохіміяХТ-301https://classroom.google.com/c/NTgyNzk1MjEzMTU4?cjc=u5rkq66 u5rkq66Мікробіологія і фізіологія*https://classroom.google.com/c/NTQxMjkxNjcwODE1?cjc=7u7cced7u7ccedБезпека життєдіяльностіhttps://classroom.google.com/c/Mzk3MDk2MjYxNjkz?hl=ru&cjc=gohd3e3gohd3e3Процеси і апарати харчових виробництвhttps://classroom.google.com/c/Mzk2ODY1NDkyNjE2=4arbg4j Основи інженерної та комп’ютерної графікиТехнологія виробництва кулінарної продукціїХТ-201https://classroom.google.com/c/Mzk2ODU1NDE5ODk3?hl=ru&cjc=ljmlrncljmlrncТехнологія виробництва кулінарної продукціїХТ-301https://classroom.google.com/c/Mzk2ODYzODI3MDkw?hl=ru&cjc=b4cqa2gb4cqa2gОрганізація виробництва в закладах ресторанного господарстваhttps://classroom.google.com/c/Mzk2ODY1NDkyNDc2?hl=ru&cjc=msnpil5msnpil5Організація обслуговування та сервіс у закладах ресторанного господарстваhttps://classroom.google.com/c/NDE1NDgwOTI0OTQ0?hl=ru&cjc=3wordel3wordelУправління якістю і НАССР харчової продукціїТоварознавство продовольчих товарівХТ-21https://classroom.google.com/c/NDg5NDE5NTczODc2?hl=ru&cjc=qxrndu7qxrndu7Товарознавство харчових продуктівХТ-201https://classroom.google.com/c/NDg5NDE5NTczODc2?hl=ru&cjc=qxrndu7qxrndu7Устаткування закладів ресторанного господарстваХТ-201ХТ-301https://classroom.google.com/c/Mzk2ODYzODI3MTQw?hl=ru&cjc=4krgedx4krgedxЕкономіка підприємства Технологія виробництва кондитерської продукці Навчальна практикаХТ-201https://classroom.google.com/c/NTM4MzQwMzg1MDc1?hl=ru&cjc=iwzssge iwzssgeНавчальна практика «Вступ до фаху»ХТ-201https://classroom.google.com/c/NTQ1NjQzMzA0MzUw?hl=ru&cjc=j5vgdao j5vgdaoОрганізація виробництва в закладах ресторанного господарстваОснови підприємництваЕстетика у закладах рестораннго господарстваhttps://classroom.google.com/c/Mzk2ODY1NDkyNzIw?hl=ru&cjc=nf3lmsznf3lmszСпеціальне малювання та декоративна пластикаСоціологіяhttps://classroom.google.com/c/NDAyOTMxNjgwNDY2?cjc=bhj3i3vОснови психології та етика бізнесуhttps://classroom.google.com/c/NTQ1MTg5Njg3MzIw?cjc=63fpn6i63fpn6iТехнологія напоїв з основами барної справиОснови маркетингуІнноваційні технології в ресторанному господарствіІнформаційні системи і технологніїТрудове право https://classroom.google.com/c/NDI3NjM2NjUwMzcz?cjc=yhq5aogyhq5aogНавчальна практика «Вступ до фаху»ХТ-201https://classroom.google.com/c/NTQ1NjQzMzA0MzUw?hl=ru&cjc=j5vgdao j5vgdaoНавчальна практика із СпеціальностіХТ-201https://classroom.google.com/c/NTM4MzQwMzg1MDc1?hl=ru&cjc=iwzssge iwzssgeАтестація