Практична конференція спеціальності 181 Харчові технології

Сьогодні до коледжу на спеціальність 181 Харчові технології вступають абітурієнти різного віку.

Важливою ланкою у підготовці фахівців є проходження практик: навчальної, виробничої, безпосередньо у закладах ресторанного господарства різних типів.

І все, що було незрозумілим у сприйнятті теорії, стає доступним під час практичного навчання. 11.09.2024 студенти на практичній конференції, обговорили специфіку, плюси, мінуси майбутньої професії, подальший кар’єрний шлях. Враження керівників підприємств, організацій та установ щодо якості підготовки студентів спеціальності при проходженні практик є більшості випадків позитивними.

Після закінчення навчання здобувачі отримують освітню кваліфікацію – фаховий молодший бакалавр з харчових технологій, яка має пріоритетну затребуваність як на ринках України, так і в країнах Європейського Союзу, зокрема в Болгарії, де студенти успішно пройшли практику та отримали сертифікати міжнародного зразка.

Гордістю коледжу є те, що наші випускники відкривають власний бізнес, роблять швидку кар’єру, потрапляють в еліту ресторанного бізнесу, стають власниками, вмілими працівниками закладів ресторанного господарства, успішно працюють за кордоном за набутою спеціальністю.

Top