РОБИ СВОЮ СПРАВУ, РУХАЙСЯ ВПЕРЕД!
РОБИ СВОЮ СПРАВУ, РУХАЙСЯ ВПЕРЕД!
Сьогодні до коледжу на спеціальність 181 Харчові технології вступають абітурієнти різноговіку.
Це і зовсім юні, з гострим почуттямсправедливості, п’ятнадцятирічні дівчатка та хлопчики,
енергійні, з бажанням завоювати весь світ, випускники 11-х класів,
а також і помірковані, виважені, талановиті та працьовиті кваліфіковані робітники, що вступаютьв коледж після професійних училищ та ліцеїв.
Усі вони мріють мати власну підприємницьку справу, бути успішними та висококваліфікованими спеціалістами у сфері ресторанного бізнесу, досконало володіти професійною майстерністю, бути діловими менеджерами, володіти секретами кулінарії, творити, готувати неперевершені страви, щоб приносити радість людям. І більшості це вдається.
Важливою ланкою у підготовці фахівців є проходження практик: навчальної – Вступ до фаху,зі спеціальності, виробничої, переддипломноїпрактик, безпосередньо у закладах ресторанного господарства різних типів.
І все, що було незрозумілим у сприйнятті теорії, стає доступним під час практичного навчання.
Після практики студенти збираються на практичні конференції, обговорюють специфіку,плюси, мінуси майбутньої професії, подальший кар’єрний шлях, а також мають можливість здати кваліфікаційний екзамен та отримати робітничіспеціальності кухаря 4,5 розрядів, кондитера 3 розряду.
Враження керівників підприємств, організацій та установ щодо якості підготовки студентів спеціальності при проходженні практик є дуже позитивними.
Слід зазначити, що з кожним роком кількість баз практики, які виступають у подальшому і замовниками випускників, збільшується.
Після закінчення навчання здобувачі отримують освітню кваліфікацію – фаховий молодший бакалавр з харчових технологій, яка має пріоритетну затребуваність як на ринках України, так і в країнах Європейського Союзу.
Гордістю колективу коледжу є те, що випускники коледжу спеціальності Харчові технології відкривають власний бізнес, роблятьшвидку кар’єру, потрапляють в еліту ресторанного бізнесу, стають власниками, вмілими працівниками закладів ресторанного господарства міста, району, області, мають можливість реалізувати талант управлінця, фінансиста і творця в рамках однієї професії, успішно працюють за кордоном за набутою спеціальністю.
Тож робіть свою справу, рухайтесь вперед, вступайте до нашого закладу!
Завідувачка відділення Галина Крутько