1 вересня 2015 року

1 вересня

Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками коледжанського дзвоника. Знову вулиці нашого міста розквітають від дитячого та юнацького щебету, посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість переплелися разом. Це наш коледж, наше місто, наш  край, наша держава зустрічають День знань.

Усі шляхи цього дня ведуть до навчальних закладів. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень.

Коледж 1 вересня відчинив свої двері для студентів та учнів. Перший дзвінок і початок нового навчального року – це свято, яке неймовірним дивом об’єднує всі покоління. Колектив коледжу прийняв до своєї великої дружньої родини першокурсників, а директор коледжу Бойко А.С., члени студентської ради, педагоги, гості виступили з вітальними та напутніми словами.

Щиро вітаємо з Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності!

Бажаємо всім студентам миру, чистого неба, підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, що ваші здібності, наполегливість стануть запорукою успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому  високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожного.

Найщиріші слова привітання – викладачам, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. 

Top