День ніжності та краси

Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання – пов’язане з жінкою. Без вас, дорогі жінки та дівчата, не було б стільки світла, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ.

3 березня в коледжі пройшов святковий концерт до Міжнародного дня жінок.  Юнаки нашого навчального закладу сміливо та оригінально вітали весь колектив та дівчат.. До свята долучилися  Болога Маріанна та Звягінцев Євген,  Бубіліч Іванна, Звягінцева Олена, Двуліт Ігор, Пупков Дмитро та танцювальний коллектив «Днестр» , які чарували всіх присутніх чудовими піснями та танцями. Ведучими свята були Нофенко Сергій та Кухарчук Діана.

Дорогі жінки та дівчата! Ваші самовідданість і душевна щедрість – запорука достойного життя кожної родини. Ваші працелюбність і обдарування – основа трудових досягнень цілих колективів. Без ваших мудрості і таланту неможливими були б і успіхи нашого коледжу.

Нехай же тепло цього свята зігріває ваші серця не лише в ці перші весняні дні, а й протягом усього року. Будьте здоровими і щасливими, дорогі наші жінки! Добра вам, успіхів у всіх починаннях і миру.

Зі святом вас!

Top