Коледж входить в структуру університету

Наш навчальний заклад-це заклад з багаторічною історією. У жовтні минулого року коледж відсвяткував своє семидесятиріччя, але це тільки початок нової історії, яку ми почали писати вже сьогодні. Шлях до визнання Білгород-Дністровського економіко-правового коледжу пройдено нелегко, але успішно. Кооперуючи зусилля викладачів, студентів, випускників навчального закладу, вдалося забезпечити збереження професійних кадрів, вдосконалити навчально-виховний процес, вдосконалити якість практичної підготовки.

13 травня 2015 року в стінах коледжу відбулася урочиста подія, яка стала ще одним кроком у майбутнє для навчального закладу, а саме підписання договору між Олександром Олексійовичем Паровенко, головою правління Одеської обласної спілки споживчих товариств, Олексієм Олексійовичем Нестулею, ректором Полтавського університету економіки і торгівлі, та Ганною Степанівною Бойко, в.о. директора коледжу, про створення структурного підрозділу університету – Білгород-Дністровський економіко-правовий коледж Полтавського університету економіки і торгівлі.

З нагоди урочистості в коледж були запрошені випускники всіх шкіл міста, ліцеїв та професійно-технічного училища. Гості навчального закладу мали змогу подивитися чудову презентацію про наш навчальний заклад, а також Полтавський університет економіки і торгівлі. Більш детально з історією, спеціальностями та можливостями всіх запрошених ознайомили самі студенти, викладачі та директор коледжу Ганна Степанівна Бойко.

З промовою виступив ректор університету Олексій Олексійович Нестуля, який розказав про нові можливості та розвиток навчального закладу, як структурного підрозділу Полтавського університету економіки і торгівлі.

Олександр Олексійович Паровенко, побажав розвитку та процвітання навчальному закладу, терпіння і наснаги колективу, а також привітав весь колектив і студентів коледжу з цією новою сторінкою в історії Білгород-Дністровського економіко-правового коледжу.

Обирайте професію, яка принесе душевну рівновагу та матеріальні статки. І головне, не забувати про те, що вибір професії – програмування власного майбутнього. Усі перешкоди долаються завдяки силі бажання і знань. Саме прагнення до навчання та пізнання є запорукою гідного майбутнього як держави в цілому, так і кожного громадянина окремо.

Top