Конкурс “Кращий Кухар” споживчої кооперації

Кулінарія, кухарське діло, звичаї столу найважливіша частина побуту. Усе навколишнє коло нас з дитинства житло, вогнище, посуд, начиння, харчування зберігають память наших предків. Страви виникли колись дуже давно, в залежності від образу життя і від особливості продуктів, пройшли крізь століття й дійшли до нас як стародавні рецепти. Подальший розвиток кухарського мистецтва дозволив ще більше розширити асортимент сучасних кулінарних рецептів.

Наші студенти перших, других, третіх і четверитх курсів спеціальності Виробництво харчової продукції мали надзвичайну можливість відвідати конкурс Обласного масштабу “Кращий кухар” споживчої кооперації.   Вишуканість страв та різнобарвність оформлення просто вражало, наші вихованці мали можливість взяти для себе щось нове, отримали певний досвід. Багато почуттів і задоволення отримали як майбутні спеціалісти.

Top