Випускний ВХП-401

Завжди залишається хвилюючим свято прощання з навчальним закладом, де минули роки становлення особистості і набуваються знання з майбутньої професії. Так, на самостійну дорогу життя вийшли випускники відділення «Виробництво харчової продукції» Білгород-Дністровського економіко-правового коледжу.
Ми всі знаємо , що їжа є основою життя людства , джерелом енергії, без якої людина не може прожити й дня. Студенти коледжу отримують глибоку підготовку з технології приготування їжі, організації виробництва та обслуговуванню, особливостей ресторанного сервісу , основ підприємницької діяльності. Це дає змогу випускникам бути конкурентоспроможними на ринку праці, організовувати обслуговування клієнтів на високому рівні.
За 3,5 роки навчання юнаки та дівчата здобули кваліфіковані навики , добре виховання , глибокі знання , які знадобляться їм в майбутній професії. Студенти-випускники змогли себе зарекомендувати ще влітку під час проходження виробничої практики. Завдяки цьому деякі вже мають запрошення на постійну роботу.
З напутнім словом до випускників звернулись директор коледжу Бойко Г.С. та заступник директора з навчальної роботи Кімуржий М.І. Звертаючись до них , побажали своїм вихованцям не забувати навчальний заклад, який встиг для кожного з них стати рідною домівкою, і, звичайно ж, друзів. Під час вручення дипломів Бойко Г.С. побажала їм самореалізації та досягнення поставлених цілей.
Кращим студентам , які активно брали участь в житті коледжу та групи були вручені грамоти.
Приємно було слухати працівникам коледжу слова вдячності від випускників та їхніх батьків за благородну працю по вихованню і формуванню молодих спеціалістів для нашої Батьківщини.
Особливу подяку випускники висловили куратору групи Крутько Г.В., яка протягом 3,5 років були поряд з ними, підтримуючи їх кожної миті.
Студенти коледжу підготували для випускників святкову програму.

У добру путь, шановні випускники,

Цей день – перший крок у доросле життя,

Палкий порив і юності, й надії.

Нехай щастить, вам, друзі ,у путі,

І хай здійсняться ваші добрі мрії!

Top