Спеціальність “Харчові технології”

Ось уже 14 років наш коледж готує спеціалістів сфери ресторанного господарства-техніків-технологів. Студенти отримують глибокі знання у вивченні різних дисциплін згідно навчального плану. Ці знання надають досвідчені педагоги на лекціях, практичних, лабораторних та семінарських заннятях.

Вони стараються у кожному студентові виявити індивідуальність, допомогти йому проявити талант та майстерність. Студенти з превелики задоволенням пізнають таємниці науки кулінарії. У приготуванні страв вони привносять свої ідеї, нові поєднання різних продуктів. Продукти наче оживають в їхніх руках:швидкість рухів, неймовірна техніка нарізання,гра кольорів, гама ароматів.. Так гарно! Очей не відвести! А як смачно!

В коледжі працюють гуртки «Сервіс клас», «Кулінар естет-студія», «Технолог», де студенти мають змогу розширити свій світогляд, набути нові вміння та навички.Силами студентів проводяться тематичні заходи: «Грунтація спеціальності», «Шоу кулінарів», «Пуд солі», «Щасливий випадок”.

Випускники нашої спеціальності працюють керівниками ЗРГ, техніками-технологами, зав.виробництвом, адміністраторами ЗРГ. В своїй роботі демонструють своє мистецтво,багатство вікових традицій українського хліборобства,покликання, талант.