Білгород-Дністровський економіко-правовий коледж
Підписатися на новини
 
Меню сайта
Наше опитування
За якою спеціальністю Ви бажаєте навчатись?
Всього відповідей: 39712
Календарь
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика
Посилання на ін. сайти
Головна » Архів матеріалів
Категории:
Автор публикации: Admin
Публикацию прочитали: 13 раз(а)
К публикации написали: 0 ответ(ов)
Дата публикации: 08.04.2019
Теги:

 В Білгород-Дністровському економіко-правовому коледжі  в групі ПТБД-201 відбулося відкрите практичне заняття викладача товарознавства Слободенюк С.Ф з теми «Визначення видів і дефектів кондитерських виробів»  з використанням інтерактивних кейсів для вирішення проблемної ситуації « Шляхи  вдосконалення асортименту кондитерських виробів».

 
Изучить полную версию новости


Категории:
Автор публикации: Admin
Публикацию прочитали: 14 раз(а)
К публикации написали: 0 ответ(ов)
Дата публикации: 04.04.2019
Теги:

  

ОГОЛОШЕННЯ

09 квітня 2019 року

з 09:00 год до 15:00 год

на першому поверсі

Білгород-Дністровського економіко-правового коледжу ПУЕТ відбудуться

вибори ректора

ВНЗ Укоопспілки

«Полтавського університету

 економіки і торгівлі».

 

 

 

 
Изучить полную версию новости


Категории:
Автор публикации: Admin
Публикацию прочитали: 9 раз(а)
К публикации написали: 0 ответ(ов)
Дата публикации: 28.03.2019
Теги:

А це творчий підхід другої підгрупи наших студентів групи ХТ-301 ( викладач Бойко А.І.) з теми: "Приготування тістечок"

 
Изучить полную версию новости


Категории:
Автор публикации: Admin
Публикацию прочитали: 13 раз(а)
К публикации написали: 0 ответ(ов)
Дата публикации: 28.03.2019
Теги:

Сучасні фахівці мають крокувати в ногу з часом, тому наші студенти завжди намагаються бути креативними, шукати нові ідеї, творчий підхід для того, щоб у майбутньому працювати на благо споживача. А ось і творчий підхід першої підгрупи наших студентів групи ХТ-301 ( викладач Бойко А.І.) на тему: "Приготування тістечок".

 
Изучить полную версию новости


Категории:
Автор публикации: Admin
Публикацию прочитали: 12 раз(а)
К публикации написали: 0 ответ(ов)
Дата публикации: 28.03.2019
Теги:

Профорієнтаційна робота - це невід’ємна складова функціонування навчального закладу, яка забезпечує оперативне та об’єктивне поширення інформації про його діяльність і спрямована на залучення до вступу випускників інших навчальних закладів. При проведенні профорієнтаційних заходів використовуються різноманітні друковані (буклети, календарі, оголошення тощо) та відео інформаційні матеріали.

 
Изучить полную версию новости


Категории:
Автор публикации: Admin
Публикацию прочитали: 12 раз(а)
К публикации написали: 0 ответ(ов)
Дата публикации: 28.03.2019
Теги:

Наш коледж прийняв участь у заходах з нагоди свята Масляної

 
Изучить полную версию новости


Категории:
Автор публикации: Admin
Публикацию прочитали: 14 раз(а)
К публикации написали: 0 ответ(ов)
Дата публикации: 28.03.2019
Теги:

Відбулась зустріч з ректором ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки та торгівлі"

 
Изучить полную версию новости


Категории:
Автор публикации: Admin
Публикацию прочитали: 11 раз(а)
К публикации написали: 0 ответ(ов)
Дата публикации: 28.03.2019
Теги:

Викладач Бачин Ю. Г. сьогодні провів відкрите заняття з політекономії на тему: "Товарне виробництво . Товар і гроші - загальні основи ринку".

 
Изучить полную версию новости


Категории:
Автор публикации: Admin
Публикацию прочитали: 16 раз(а)
К публикации написали: 0 ответ(ов)
Дата публикации: 28.03.2019
Теги:

Студенти спеціальності "Право" проходять практику у районному суді м. Арциз, районній державній адміністрації м. Ізмаїл, Міняйлівській сільській раді, Затоківській селищній раді, у нотаріальних та адвокатських конторах міста Білгород-Дністровський та на інших підприємствах, установах, організаціях. Виробнича практика проводиться відповідно до навчального плану з метою закріплення знань, отриманих студентами в процесі навчання, на основі вивчення та аналізу роботи підприємств, установ, організацій, на яких вони проходять практику, а також оволодіння виробничими (функціональними) навичками і новітніми методами управління.

 
Изучить полную версию новости


Категории:
Автор публикации: Admin
Публикацию прочитали: 11 раз(а)
К публикации написали: 0 ответ(ов)
Дата публикации: 28.03.2019
Теги:

В нашому коледжі відбулося свято Масляної. Студенти кожної спеціальності приготували велике різноманіття страв і виробів, серед яких: випічка, вареники, млинці із різними начинками, а також напої: компоти, квас та ін. Уся атрибутика, оформлення та зовнішній вигляд відповідали тематиці Масляної. Під час свята працювало журі, яке оцінювало не тільки страви учасників, а й презентацію столу ( вірші, пісні, частівки). Кожна із груп студентів була відмічена у тій чи іншій номінації.

 
Изучить полную версию новости


1 2 3 ... 22 23 »
Додати сайт до закладок
 
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
ВНЗ з якими ми співпрацюємо
Держава
Президент України
Верховна Рада України
Кабінет міністрів України
Міністерство освіти і науки,молоді та спорту
Ми в контакті
Ми в контакті