Харчові технології


Перелік освітніх компонентів освітньо-професійної програми:

Харчові технології

ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИЙ СТУПІНЬ: фаховий молодший бакалавр

ГАЛУЗЬ ЗНАНЬ: 18 Виробництво та технології

СПЕЦІАЛЬНІСТЬ: 181  Харчові технології

Код НДНавчальні дисципліниПокликання на курс / Код доступу
Основні компоненти (ОК)
ОК 1Історія та культура Україниhttps://classroom.google.com/c/NjIwOTU3MTA4MDU1?cjc=vydefi5
vydefi5
ОК 2Основи філософських знаньhttps://classroom.google.com/c/NjE4NTY3NjAyNDY2?cjc=4lgh233qlwoi47
4lgh233
ОК 3Українська мова
(за професійним спрямуванням)
https://classroom.google.com/c/NTg5MTg5ODU1NTc2?cjc=bgogyaf
bgogyaf
ОК 4Іноземна мова 
(за професійним спрямуванням)
https://classroom.google.com/c/NjE5NTYzODc1NjIw?cjc=6e4yqnl
6e4yqnl
ОК 5Основи правознавстваhttps://classroom.google.com/c/NjE5NTYzODc1NjIw?cjc=6e4yqnl
6e4yqnl
ОК 6Економічна теоріяhttps://classroom.google.com/c/NjE4NTcwODgyNjUy?cjc=ka3uydk
ka3uydk
ОК 7Вища і прикладна математикаhttps://classroom.google.com/c/NTg5NDAwOTY5NDYx?cjc=7kpgqoq
7kpgqoq
ОК 8Інформатика і комп`ютерна техніка
ОК 9Екологія, безпека життєдіяльності та охорона праціhttps://classroom.google.com/c/NjE5OTgzNDYzMzg4?cjc=aoak375
aoak375
ОК 10Основи коопераціїhttps://classroom.google.com/c/NjE4NTY0NDExMDI0?cjc=baggbju
baggbju
ОК 11Фізичне вихованняhttps://classroom.google.com/c/NjIwMzg3OTQ1NDQ5?cjc=jyg5j5u
jyg5j5u
ОК 12Харчова хіміяhttps://classroom.google.com/c/NjIwOTc3ODc3MzQw?cjc=dab4lgt
dab4lgt
ОК 13Біохіміяhttps://classroom.google.com/c/NjIwOTc3NjkwMjk1?cjc=oe6kefi
oe6kefi
ОК 14Мікробіологія та фізіологіяhttps://classroom.google.com/c/NjIwOTc4MjMwMjU3?cjc=xcot3rv
xcot3rv
ОК 15Гігієна і санітаріяhttps://classroom.google.com/c/NjE5NDgxMTI1NDE5?cjc=ok6hwqp
ok6hwqp
ОК 16Процеси і апарати харчових виробництвhttps://classroom.google.com/c/NjE4NTY3ODk4ODIx?cjc=ucnrdm2
ucnrdm2
ОК 17Основи інженерної та комп’ютерної графікиhttps://classroom.google.com/c/NjU0MTA3NzIyMjUx?cjc=2emymwm
2emymwm
ОК 18Бухгалтерський облікhttps://classroom.google.com/c/NjE4NTY2MDEyMjc4?cjc=bqa5amt
bqa5amt
ОК 19Технологія виробництва кулінарної продукції (ІІ курс)https://classroom.google.com/c/NTg5MzQ4OTg1MjY5?cjc=ycpvdvy
ycpvdvy
ОК 19Технологія виробництва кулінарної продукції (ІІІ курс)https://classroom.google.com/c/NjI1NjI5OTE0NDkz?cjc=7vlnyhx
7vlnyhx
ОК 20Організація виробництва  в закладах ресторанного господарстваhttps://classroom.google.com/c/NjE5NDgzMzc2NDY1?cjc=dzkzoih
dzkzoih
ОК 21Організація обслуговування та сервіс в закладах ресторанного господарстваhttps://classroom.google.com/c/NjE5OTc5NzQwNTcy?cjc=v7sf3ij
v7sf3ij
ОК 22Управління якістю і НАССР харчової продукціїhttps://classroom.google.com/c/NjE5OTgwNzE3MTgy?cjc=3stntqe
3stntqe
ОК 23Товарознавство продовольчих товарівhttps://classroom.google.com/c/NTg5NDAxMjA2MTk5?cjc=lpdpuxb
lpdpuxb
ОК 24Устаткування закладів ресторанного господарстваhttps://classroom.google.com/c/NjE5NDg1MTkwNjc0?cjc=xyoam6z
xyoam6z
ОК 25Економіка підприємстваhttps://classroom.google.com/c/NjE4NTY2Njc4NTY1?cjc=aigh6kh
3n5e5un
ОК 26Технологія виробництва кондитерської продукціїhttps://classroom.google.com/c/NjE5OTc5NDAyNjA2?cjc=5uryuhf
5uryuhf
ОК 27Навчальна практика
Вступ до фаху
https://classroom.google.com/c/NjE4NTcxMDE3MTc2?cjc=vos7gfm
vos7gfm
ОК 27Навчальна практикаhttps://classroom.google.com/c/NjQxNzIxNDk0ODQ1?cjc=7x5hygh
7x5hygh
ОК 28Технологічна практикаhttps://classroom.google.com/c/NjU0MTA3MDY1MTky?cjc=myts3bv
myts3bv
ОК 29Переддипломна практикаhttps://classroom.google.com/c/NjQ5Mzc1MDA3Mzg2?cjc=2cztyuy
2cztyuy
Вибіркові компоненти (ВК)
ВК 1Особливості зарубіжного сервісуhttps://classroom.google.com/c/NjE4NTY5NDIyNzEw?cjc=sic6d46
sic6d46
ВК 2Основи підприємництва
ВК 3Естетика у закладах ресторанного господарстваhttps://classroom.google.com/c/NjQxNzIxOTQ0Nzc4?cjc=bqyho67
4wjyzm5
ВК 4Спеціальне малювання та декоративна пластикаhttps://classroom.google.com/c/NjE5OTgwNzE3Mjkw?cjc=33hbkty
33hbkty
ВК 5Соціологіяhttps://classroom.google.com/c/NTg5Mzg4NTk4MzUx?cjc=wvqvb4e
wvqvb4e
ВК 6Основи психології та етика бізнесуhttps://classroom.google.com/c/NjE5OTc2NjM2MjMw?cjc=lwnvzsr
lwnvzsr
ВК 7Інформаційні системи і технології
ВК 8Основи маркетингу
ВК 9Інноваційні технології в ресторанному господарстві
ВК 10Основи менеджментуhttps://classroom.google.com/c/NjE4NTcwNDU0ODIy?cjc=5xjqayi
5xjqayi
ВК 11Трудове право