Практика в Болгарії

Невід’ємною і важливою частиною освітнього процесу для здобувачів освіти є проходження виробничої практики на підприємстві.

     Практика на виробництві – це можливість застосувати здобуті знання та вміння в практичній діяльності,  вдосконалити навички роботи відповідно до своєї професії,  ознайомитися з передовими технологіями виробництва,  перейняти досвід від професіоналів своєї справи, проявити свої здібності.

Вибір баз для проходження практики студентами проводиться з урахуванням спеціалізації, технічного та технологічного забезпечення виробництва.

 У2023 році вперше в історії коледжу був укладений договір  з власником понад 50 готелів у Болгарії. І наші перші ластівки, 4 студентки спеціальності 181 Харчові технології та викладачка ГОРЧАК Анастасія, не зважаючи на  воєнний стан, мали таку унікальну можливість – виїхати за кордон та набути досвіду практичної підготовки .

Це був сміливий перший крок, і ми це зробили…! Було багато емоцій і від роботи, і від можливості побути за кордоном, застосувати свої знання, вміння на практиці, можливість побути на морі, познайомитись з молоддю, культурою  Болгарії. Після практики студентки отримали міжнародний сертифікат європейського зразка.