Матеріально-технічна база

Матеріально-технічна база
Білгород-Дністровського економіко-правового фахового коледжу
Полтавського університету економіки і торгівлі

 Для здійснення освітньої діяльності БДЕПФК забезпечений матеріально-технічною базою, яка складається з навчально-лабораторного корпусу 1981 року будови  загальною площею 5274 м2, фізкультурно-оздоровчого комплексу, 5-поверхового гуртожитку на 280 (360 за проєктом) місць 1989 року побудови, загальною площею 3824,5 м2; земельною ділянкою площею 2.3027 (кадастровий номер 5110300000:01:008:1180) та підтверджується наступними документами:

– договором про передачу майна в оперативне управління;

– рішенням Білгород-Дністровської міської ради №1342 VІІ від 30.07.2020 р. «Про затвердження технічної документації щодо поділу земельної ділянки по вул. Сонячній, в м. Білгороді-Дністровському та надання новосформованих ділянок в постійне користування;

-витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права

Відповідність приміщень вимогам Державних будівельних норм підтверджено актом прийому готовності БДЕПФК до нового навчального року, підписаним комісією у складі завідувача господарством, голови ПК, представниками ДСНС, поліції, Держпродспоживслужби,  головним спеціалістом з питань цивільного захисту Білгород-Дністровської міськради.

До складу службових приміщень входять кабінет директора з приймальнею, бухгалтерія, кабінети заступників директора, навчальна частина і кабінети завідуючих відділеннями. Всі кабінети обладнані телефонним зв’язком, оргтехнікою

Для педагогічного персоналу обладнано кабінети ЦК. Крім того, при аудиторіях є допоміжні приміщення для викладачів.

Технічний стан обладнання лабораторій і кабінетів відповідає вимогам навчального плану і забезпечує виконання програм підготовки фахівців.

Є спортивна зала з роздягальнями та душовою кабіною, бібліотека з читальним залом на 30 місць, актова зала на 350 місць, музей історії кооперації коледжу. Для організації харчування в коледжі  є буфети, їдальня.

У БДЕПФК є найпростіше укриття на 600 осіб, є відповідний акт його обстеження.

Усі будівлі розміщені на відстані 50-100м одна від одної та утворюють єдиний навчальний комплекс. Реалізовано підключення гуртожитку до мережі Інтернет через технологію WI-FI, що дало змогу студентам безкоштовно користуватися інформаційним ресурсом. Аналогічні точки доступу до глобальної мережі було встановлено в бібліотеці коледжу. Тепер кожен відвідувач закладу має можливість безкоштовно скористатися цією послугою. Вивчення інформатики і комп’ютерної техніки здійснюється комп’ютерному класі, які підключенні до швидкісного каналу INTERNET і на яких використовується ліцензійне програмне забезпечення.


Гуртожиток